понедельник, 10 марта 2014 г.

Фірмова етикетка - іміджевий атрибут чоловічого пальто!


этикетка на пальто заказать
Кілька порад для виробників чоловічих пальт!

Дотримуючись цих правил, можливо неодмінно розробити практичну і якісну модельчоловічого пальто, що буде користуватися популярністю не один рік у Ваших покупців.

Визначіться з фасоном. Вибираючи між двобортові і однобортові пальто, враховуй, щодруга модель набагато практичніше для покупців. Однобортові пальто відмінно вписуються в повсякденний стиль, їх можна сміливо носити нарозхрист. У той час яквироби двобортного крою вважаються більш строгими та й з моди вони виходять набагато частіше. Обнобортові пальто користуються популярністю у бізнесменів, в той час, як двобортові пальто популярні у молоді.

Довжина пальто.
 Довгі пальто візуально зменшують ріст і виглядають більш солідно.Моделі довжиною три чверті виглядають стильно і сучасно, тому вони такі популярнісеред молоді. 

Вибираємо колір пальто. Самими універсальними варіантами вважаються пальто чорного, сірого, а також темнихсиніх і коричневих відтінків. Цієї осені також варто звернути увагу на «захисну» зелену гаму, адже стиль мілітарі -одні з головних трендів цього сезону.

Ще один важливий момент - лацканиДля чоловіків з вузькими плечима варто шити пальто з вузькими лацканамита навпаки.

етикатка та ярличок на одязі
Етикетка на пальто. Що б уникнути підробки торгової марки та виділити її серед аналогів конкурентів, розмістіть якісні брендові етикетки та ярлики, розмістіть на фурнітурі пальто логотипом торгової марки. Саме такі дрібниці, як кнопки, ґудзики та гарантійні пломби (на них кріпиться фірмовий ярлик), формуються перше враження про пальто. Покупець, вибираючи пальто в магазині, обов'язково зверне увагу на ярлик, фірмову пломбу та етикетку пальто. Він прекрасно розуміє, якщовиробник не заощаджує на фурнітурі, то і якість тканини пальто буде також нависокому рівніДеякі виробники верхнього одягу зображують на етикетці інформацію, при яких погодних умовах можна вдягати їх пальто.

Нагадуємо, що якісні брендові етикеткиярлики та гарантійні пломби для Вашої торгової марки Ви завждиможете замовити в компанії «АЛЬТАІР» за телефонами 044-206-27-37 та 044-206-27-38 або на сайті компанії www.altair.net.ua

Успіхів Вам!

Успехов в Вашем бизнесе!
Компания "АЛЬТАИР"
+38 044 206 27 37
+38 044 206 27 38
zakazaltair.net.ua

Присоединяйтесь к нам:
Facebook
Вконтакте
Linkedin

Комментариев нет: