понедельник, 10 марта 2014 г.

Чоловічі шкарпетки з ароматом кави


Вовка ноги годують. А чоловіка , скоріше, голова. У ряді випадків , в тандемі з руками. Але незалежно від того , яка частина тіла є самою працездатної , ногам за день дістається найбільше. У результаті - втома , свербіж , піт і не самий приємний аромат , що змушує роззуватися в гостях з неабиякою часткою збентеження. Але винні в цьому зовсім не ви , а ваші шкарпетки. Так стверджують творці невеликої компанії Міністерство постачання і пропонують універсальне рішення - сучасні шкарпетки ATLAS з кавою : вони не тільки зручні , але і замінюють дезодорант.






Шкарпетки ATLAS створені спеціально для чоловіків , з метою полегшити їх побут і позбавити від маленьких непотрібних комплексів . І якщо зручність новинки оцінять тільки її володарі , то функції дезодорування зрадіють всі оточуючі. Проти неприємного запаху у ATLASов є ефективна зброя - мікрогранули обсмаженої кави .

На розчарування багатьох , кавові зерна не зашиті в мініатюрних подушечках на підошві. Все набагато складніше і куди більш технологічні . Після спеціальної обробки з кави видаляються всі масла . Зерна подрібнюють до мікрогранул , ними просочують тканину (суміш бавовни та поліестеру ) . Цікаво , що в готові шкарпетки ATLAS зовсім не пахнуть кавою (адже його частинки не містять масла) , але при цьому кавові молекули ловлять молекули запаху поту і не залишають їм жодного шансу вибратися на волю і полоскотати носи (і нерви ) оточуючим. На кожну пару шкарпеток припадає приблизно вісім зерен запашного обсмаженої кави .

Крім головної кавовій родзинки , розробники з міністерства постачання ручаються , що ATLAS стануть самими комфортними шкарпетками з усіх, що довелося носити чоловікам на своєму віку. Дизайнери проаналізували , як уздовж стопи розподіляється тиск і температура в процесі руху. У стратегічно важливих місцях додали пом'якшувальні подушечки та вентиляційні канали. Дихання і м'якість а- ля домашні тапочки забезпечені навіть у незручного взуття .

Заключний штрих до портрета практично суперносков - процес їх виробництва. Він аж надто нагадує 3D - друк , що добре демонструє відео.

Ці супершкарпетки з'являться у продажу вже зовсім скоро , будуть доступні у двох моделях ( класичної та укороченою , для низької взуття) і безлічі забарвлень . Вартість титанічних шкарпеток - 28 доларів за дві пари . Подивимося , наскільки новинка виправдає очікування чоловіків. І, зрозуміло , їх супутниць життя.

Успехов в Вашем бизнесе!
Компания "АЛЬТАИР"
+38 044 206 27 37
+38 044 206 27 38
zakazaltair.net.ua


Присоединяйтесь к нам:
Facebook
Вконтакте
Linkedin

Комментариев нет: